Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 07:26

ΠολιτικήPointer

Ναι από Σαρίδη, όχι από… Παλαιτσάκη

Ο Σαρίδης του κόμματος Λεβέντη δεν ήταν αυτός που διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία δεν ψήφισε; Δεν ήταν αυτός που διαβεβαίωνε ότι ψήφισε τον Προϋπολογισμό επειδή τον βρήκε σωστό και όχι γιατί έχει κάποια συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν αυτός που παρέμεινε στο λεβεντοκόμμα μέχρι και την τελευταία μέρα της Βουλής, για να μη χάσει ο Λεβέντης το στάτους του αρχηγού κοινοβουλευτικής ομάδας; Αυτός είναι. Ο ίδιος που τον βρίσκουμε τώρα υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης! Η ντροπή δεν είναι, βέβαια, για τον Σαρίδη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Κάτι λίγα ψηφαλάκια τα έχει ο Σαρίδης, οπότε τον έβαλαν κι αυτόν υποψήφιο. Απορούμε, όμως, γιατί έδιωξαν τη Θοδώρα τη Μεγαλοοικονόμου, η οποία -σε αντίθεση με τον Σαρίδη- δόθηκε ψυχή τε και σώματι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωσαν, όμως, και τη Νανά Παλαιτσάκη (στο Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας), η οποία δε γουστάριζε κι έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν διόρθωση και να αφαιρέσουν το όνομά της, ισχυριζόμενοι ότι μπήκε… εκ παραδρομής. Τους «έφτυσε» ακόμα και μια ξεπεσμένη ντίβα των lifestyle εκπομπών! Δεν τραβάει το μαγαζί πια. Και μια που βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο «χώρο», θα προτείναμε να αντικαταστήσουν την Παλαιτσάκη με την πιστή Αντζυ Σαμίου («Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Ανδρα, τον Ηγέτη, τον Ανθρωπο»), η οποία προσφέρει αφειδώλευτα τη στήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ποτέ να ζητήσει ανταλλάγματα. 

Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο Γιώργος Ντζιμάνης είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη (εκτός έμεινε τελικά ο Αδαμίδης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) και έτσι και οι τέσσερις βουλευτές του ΠΡΑΤΤΩ ξανακατεβαίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τον Κοτζιά έρημο και μόνο.
 
Σάββατο 22 Ιουνίου 2019