Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 03:22

ΠολιτικήPointer

Παραζάλη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου, που περνιέται και για… μετρ της επικοινωνίας, έδωσε… πλήρη εξήγηση για την κρουαζιέρα του Τσίπρα με την πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου.  Μιλώντας την περασμένη Τετάρτη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χατζηνικολάου, είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί ο Παναγόπουλος δεν ήταν εν ενεργεία εφοπλιστής, αλλά είχε πουλήσει τα καράβια του! Επομένως, δεν μπορεί να σταθεί ούτε υποψία περί διαπλοκής!

Δε θα ρωτήσουμε τον Κούλογλου τι τα έκανε ο Παναγόπουλος τα λεφτά που πήρε από τα καράβια (έπαψε να είναι καπιταλιστής;), ούτε πώς «σιτίζεται» η χήρα του, αλλά θα του θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς επιχείρημα αναμασά εδώ και καιρό και ο Μαρινάκης: δεν έχω δουλειές στην Ελλάδα, δεν κάνω δουλειές με το Δημόσιο, τι με κατηγορείτε για διαπλεκόμενο; Τα ίδια έλεγε και ο Κόκκαλης όταν έπαιρνε τον Ολυμπιακό και τον χρησιμοποιούσε ως πολιορκητικό κριό για τις άλλες μπίζνες του.

Ηταν γερό το μπάτσο που δέχτηκαν οι συριζαίοι μετά τις αποκαλύψεις για την κρυφή κρουαζιέρα του Τσίπρα με την πολυτελή θαλαμηγό του Παναγόπουλου (γράφουμε αναλυτικά στη σελίδα 3). Γι' αυτό και είναι παραζαλισμένοι. Και μέσα στην παραζάλη τους εκστομίζουν παπάρες σαν κι αυτές του Κούλογλου, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλίθιους που χωρίζουν τους καπιταλιστές σε «καλούς» και «κακούς», σε «διαπλεκόμενους» και «μη».


Σάββατο 11 Μαΐου 2019