Τετάρτη 03 Ιουνίου 2020 | 13:42

ΠολιτικήPointer

Ξεκατινιάσματος συνέχεια

Η «Κόντρα» βρισκόταν στο τυπογραφείο την ώρα που ο Καμμένος είχε υποσχεθεί ότι θα συντρίψει τον Κοτζιά στη Βουλή, καταθέτοντας στοιχεία για τον «στημένο διαγωνισμό με τις βίζες», που είναι «μαϊμού» και «τον έστησε ο Κοτζιάς», με αποτέλεσμα να γίνουν «εγκλήματα, και οικονομικά».

Υποθέτουμε πως όσοι βρέθηκαν στη Βουλή και όσοι συντονίστηκαν από περιέργεια με το κανάλι της Βουλής θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ακόμα σόου συνωμοσιολογίας, είδος στο οποίο ειδικεύεται εδώ και δεκαετίες ο Καμμένος. Εμείς ακούσαμε μόνο τη δήλωση Καμμένου (στο πρωινάδικο του Παπαδάκη), ότι όλα αυτά τα είπε στο υπουργικό συμβούλιο και γι' αυτό το λόγο ο πρωθυπουργός «τον ξήλωσε τον Νίκο Κοτζιά» (όλοι, βέβαια, θυμόμαστε ότι ο Κοτζιάς παραιτήθηκε και πως το μέγαρο Μαξίμου χαρακτήριζε ακατανόητη την παραίτησή του).

Ο Κοτζιάς, από την άλλη, δήλωσε σε δική του συνέντευξη ότι το καλοκαίρι του 2018 εισηγήθηκε στον Τσίπρα ανασχηματισμό με παράλληλη απομάκρυνση του Καμμένου, όπως και εθνική καμπάνια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών που όμως δεν έγινε γιατί «το Μαξίμου σκέφτηκε ότι καλύτερα είναι να μην τσακωθεί με τον εθνικό συκοφάντη και αφού δεν θα τσακωθώ μαζί του να μην κάνω και μεγάλες και πολλές καμπάνιες».

Εκείνο που καταλαβαίνει ο καθένας είναι πως στην κυβέρνηση είχαν γίνει κ…ος και πως ο Τσίπρας πότε πήγαινε με τον Κοτζιά και πότε με τον Καμμένο, περιμένοντας να περάσει ο χρόνος και να κάνει στο μεταξύ τις απαραίτητες «μεταγραφές» από το κόμμα του Καμμένου. Μιλάμε για… πολιτική αρχών!

Ο Καμμένος πήρε «μεταγραφή» τον Μπαλτάκο (η προσπάθεια του τελευταίου για συνένωση όλης της Ακροδεξιάς δεν πέτυχε - όσο για τη «μεταγραφή» του δεξιού χεριού του Σαμαρά και συνομιλητή του Κασιδιάρη και των νεοναζιστών, τα σχόλια περιττεύουν) και ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με τον… Τhanassis το κανίς, που ακούει γερμανικά παραγγέλματα, κάνει κωλοτούμπες, κουβαλάει λεφτά και παίρνει για ανταμοιβή ψίχουλα (μιλάμε για μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία!). Κι όταν τον ρωτούν «ποιος είναι ο Thanassis», απαντάει… σιβυλλικά ότι είναι «αυτός που τρώει από τα χέρια της Μέρκελ και παίρνει εντολές και κάνει κωλοτούμπες». Μπορεί ο Τσίπρας, μπορεί ο Μητσοτάκης ή και οι δύο.
Σάββατο 20 Απριλίου 2019