Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 | 23:17
Την περασμένη βδομάδα έγινε στην Ανδραβίδα η καθιερωμένη άσκηση εκγύμνασης της σιωνιστικής αεροπορίας, με τη συμμετοχή ελληνικών και αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών. Παρόντες ο υπουργός Αμυνας Αποστολάκης, ο πολυπράγμων αμερικανός πρέσβης Πάιατ και η πρέσβειρα της σιωνιστικής οντότητας Μπεν-Αμπα.
Πλήρες άρθρο...
Η υπόθεση θα μπορούσε να είναι για γέλια. Δελτίο Τύπου τετρακοσίων δέκα λέξεων, συνοδευόμενο από δύο φωτογραφίες εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να μας ενημερώσει ότι ο υπουργός Παππάς ταξίδεψε στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellas Sat και από τον διευθύνοντα σύμ
Πλήρες άρθρο...
Η εκδήλωση στο κλειστό του Γαλατσίου είχε οργανωθεί από επαγγελματίες της «επικοινωνίας». Το μήνυμα που ήθελε να περάσει ήταν απλό: «ο Τσίπρας είναι ο ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης, ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, και γι' αυτό πρέπει γύρω του να συσπειρωθούν όλοι οι κεντροαριστεροί, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζονται».
Πλήρες άρθρο...
Δε θα μιλήσουμε για την πολύχρονη θητεία του Τζουμάκα στα ανώτερα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ. Ούτε για τη θητεία του στο υπουργείο Γεωργίας, όταν αντιμετώπισε την οργή των αγροτών (η ατάκα «τζουμακίες» έμεινε να τον συνοδεύει από τότε). Δε θ' αναφερθούμε στο αηδιαστικό γλείψιμο που έριξε στον Τσίπρα από το βήμα του κλειστού του Γαλατσίου, αυτός που κάποτε μόστραρε τον εαυτό του ως… αντιηγετικό του ΠΑΣΟΚ (πέρασαν τα χρόνια και τώρα τον κατατρύχει το σύνδρομο της τελευταίας ευκαιρίας).
Πλήρες άρθρο...
Την περασμένη Πέμπτη, 11 Απρίλη, είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά από διακοπή που έγινε στις 20 Φλεβάρη, η δίκη του πρώην δημόσιου υπάλληλου-μαϊμού και πρώην καναλάρχη Μεσσηνίας Ν. Φλαούνα. Ο Φλαούνας ξαναδικάζεται, καθώς ο Αρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση που ασκήθηκε και έσβησε την προκλητική απόφαση αθώωσής του σε δεύτερο βαθμό.
Πλήρες άρθρο...
Αρκεί να θέσουμε ένα απλό ερώτημα, για να αντιληφθούμε τη μεθόδευση. Αφού η δικαστική έρευνα για πέντε πολιτικά πρόσωπα (Σαμαρά, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο, Στουρνάρα, Σαλμά) συνεχίζεται και πολύ σύντομα (μπορεί και μέσα στον Απρίλη, όπως διαρρέει η εισαγγελία Διαφθοράς) θα έχει ολοκληρωθεί, γιατί η Τουλ
Πλήρες άρθρο...
Ο Θεοχαρόπουλος αποδεικνύεται γνήσιο τέκνο του κυρ-Φώτη του Κουβέλη. Κατάφερε να τον βγάλει βουλευτή το ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβρη του 2015 (όταν η ΔΗΜΑΡ του τον Γενάρη της ίδιας χρονιάς είχε πάρει μόλις 0,48%). Τι «πούλησε» στο ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσει μια έδρα άκοπα (επικεφαλής στο Επικρατείας); Την ταμπέλα ΔΗΜΑΡ, την οποία τόση ανάγκη είχε το ΠΑΣΟΚ εκείνη την περίοδο.
Πλήρες άρθρο...
Ο Αμυράς, ακολουθώντας τη «γραμμή Κούλη», παραιτήθηκε από βουλευτής για να αναγορευτεί υποψήφιος βουλευτής στη ΝΔ. «Παραιτούμαι από τη θέση του βουλευτή και παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015», ανακοίνωσε. Και ο Θεοδωράκης τον ευχαρίστησε και τον παρ
Πλήρες άρθρο...