Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 | 05:30
ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΖΑ
Την περασμένη Τετάρτη ο έλληνας πρέσβης στο Ισραήλ έστειλε στην Ελλάδα χειρόγραφη «Δήλωση - Καταγγελία της πρωτοβουλίας "Ένα πλοίο για τη Γάζα"», που φέρεται να υπογράφεται από το σύνολο των Ελλήνων και των Ελληνίδων που επιβαίναμε στα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας και κρατούμασταν στη φυλακή Μπερσεβά του Ισραήλ.
Πλήρες άρθρο...
Σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου, καταλαμβάνουμε τα γραφεία της ισραηλινής εταιρείας Netafim στην οδό Αραχώβης 23. Πρόκειται για κρατική εταιρεία κατασκευής αρδευτικών συστημάτων, από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, με ετήσιο κέρδος πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.
Πλήρες άρθρο...
Πλήρες άρθρο...
Πλήρες άρθρο...
Πλήρες άρθρο...
Η σιωνιστική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, ότι θα απελάσει όλους τους εθελοντές και τα πληρώματα του Στόλου της Ελευθερίας, χωρίς να τους περάσει από δίκη και χωρίς οι ίδιοι να έχουν υπογράψει καμιά δήλωση. Είναι φανερό, ότι μετά το έγκλημα που συντελέστηκε τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας και τη διεθνή καταγραυγή που ξεσηκώθηκε, το σιωνιστικό καθεστώς θέλει να κλείσει το θέμα.
Πλήρες άρθρο...
Αμέσως μόλις πάτησε στο πόδι του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο σύντροφος Μιχάλης Γρηγορόπουλος μέλος της Πρωτοβουλίας "Ενα Καράβι για τη Γάζα" και ναύτης στο ελληνικό φορτηγό "Ελεύθερη Μεσόγειος" του Στόλου της Ελευθερίας,  μας είπε τα εξής: "Ξέρετε βέβαια, οτι υποστήκαμε πειρατεία.
Πλήρες άρθρο...
Πλήρες άρθρο...
Πλήρες άρθρο...
Λίγο πριν τις 5 τα χαράματα, 80 μίλια μακριά από τις ακτές της Γάζας και τις ακτές του Ισραήλ, δηλαδή σε διεθνή χωρικά ύδατα, ο σιωνιστικός στρατός προχώρησε σε μια ακόμη πράξη πειρατείας, αιματηρή αυτή τη φορά. Με ελικόπτερα και ταχύπλοα και με τη χρήση πραγματικών πυρών, επιτέθηκε πρώτα ενάντια στο μεγάλο τουρκικό επιβατηγό σκάφος MAVI MARMARA.
Πλήρες άρθρο...