Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 23:15

ΕπικαιρότηταPointer

Προσωπική ατζέντα…

Κρίνοντας από τον απείρου κάλλους διάλογο του Παπαγγελόπουλου με τον Τζένο των «Παραπολιτικών», θα συμφωνήσουμε με τον Νίκο Παππά: πράγματι ο Παπαγγελόπουλος είχε την προσωπική του ατζέντα. Και δούλευε καλά μ' αυτήν.

Ο σκοτεινός αυτός τύπος συνομιλεί με στέλεχος εφημερίδας, η οποία ασκεί λυσσασμένη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα, και του διηγείται χαρτί και καλαμάρι τι διημείφθη μεταξύ του ίδιου και του Καμμένου, παρουσία του Τσίπρα, μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Βουλή. Ο Κουρτάκης με τον Τζένο ισχυρίζονται ότι ο δεύτερος συναντήθηκε με τον Παπαγγελόπουλο και κράτησε σημειώσεις. Ο Παπαγγελόπουλος λέει ότι τον «έγραψε». Σημασία έχει ότι επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Ο Παπαγγελόπουλος πουλάει εκδούλευση στον Τζένο, λέγοντάς του ότι ο Καμμένος μπούκαρε μεθυσμένος στο γραφείο του Τσίπρα και του είπε «πάρε τον Ζαγοραίο και δόστου εντολή να τους γαμήσει». Αλλά αυτός, ο Παπαγγελόπουλος, εμπόδισε τον Καμμένο να πείσει τον Τσίπρα! Για ποιο λόγο λέει σ' έναν αντίπαλο της κυβέρνησης τι ελέχθη στο πρωθυπουργικό γραφείο; Στην ίδια συζήτηση ο Παπαγγελόπουλος παραδέχεται ότι «έχει σχέσεις» με τον Φιλιππάκη, πράγμα που έως τώρα διέψευδε. Μένει, λοιπόν, να μας εξηγήσει ο Παππάς ποια ήταν η «προσωπική ατζέντα» του Παπαγγελόπουλου και από πού και πώς «έβγαζαν πολλά λεφτά» κάποιοι.

Προτού ακόμα βγουν οι επόμενες «κασέτες», πρόλαβαν να γίνουν «κώλος». Ο Παπαγγελόπουλος λέει ότι δεν ασχολείται μ' αυτή την υπόθεση, γιατί έχει την Προανακριτική, ο Καμμένος απειλεί να σύρει στα δικαστήρια τον Παπαγγελόπουλο αν δε διαψεύσει «όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε» και αν δεν «εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό», ο εισαγγελέας Ζαγοραίος δηλώνει περήφανος εκπρόσωπος της… ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και ο Τσίπρας παριστάνει τον… Ανδρέα Παπανδρέου και καταγγέλλει την αναβίωση του «βρόμικου '89», την ώρα που πνίγονται στο βόρβορο των αποκαλύψεων.
Κυριακή 05 Ιουλίου 2020