Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 09:08

ΕπικαιρότηταPointer

Ζήτησε στήριξη από τους σιωνιστές!Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Στριμωγμένος από ζητήματα εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης, ο Νίκος Παππάς πήγε στην πρεσβεία της σιωνιστικής οντότητας στην Αθήνα για να ζητήσει πολιτική στήριξη!
 
Δείτε τον στη φωτογραφία πώς ποζάρει δίπλα στον ισραηλινό πρέσβη. Η απόλυτη ξεφτίλα, για να εισπράξει ένα tweet της πρεσβείας που λέει ότι ο πρέσβης συναντήθηκε με τον Παππά,  «συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών & τον ενημέρωσε για την επιτυχή επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο Ισραήλ»!
 
Δεν είναι, βέβαια, τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ο Παππάς. Ο Κατρούγκαλος είναι. Ούτε συνηθίζεται να παίρνει η αντιπολίτευση ενημέρωση από την πρεσβεία άλλης χώρας. Από την κυβέρνηση παίρνει. Ο Τσίπρας από τον Μητσοτάκη, ο Κατρούγκαλος από τον Δένδια, οι σύμβουλοί τους από τους συμβούλους της κυβέρνησης.
 
Ο Παππάς πήγε για να «πάρει» την τελευταία παράγραφο: «Ο κ. Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων Ισραήλ-Ελλάδας». Η είδηση διοχετεύθηκε (από τον Παππά, προφανώς), σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ ως «ενόχληση της ισραηλινής πρεσβείας για τις αποκαλύψεις Μιωνή». Εμείς δε βλέπουμε καμιά ενόχληση. Βλέπουμε μόνο έναν αξιοθρήνητο αστό πολιτικό να σπεύδει στην πρεσβεία του Ισραήλ και να ζητά στήριξη και τον σιωνιστή πρέσβη να δηλώνει πόσο καλός φίλος του Ισραήλ είναι αυτός ο αξιοθρήνητος αστός πολιτικός. Και βέβαια, δε βλέπουμε καμιά αποδοκιμασίαν του Σάμπυ Μιωνή, του καπιταλιστή με τη διπλή υπηκοότητα, ο οποίος χρημάτισε και εκπρόσωπος Τύπου του σιωνιστικού στρατού, όταν αυτός επιτέθηκε στο Στόλο της Ελευθερίας, που έπλεε προς τη Γάζα, δολοφονώντας δέκα ανθρώπους πάνω στο Mavi Marmara, συλλαμβάνοντας με τη βία όσους και όσες επέβαιναν στα πλοία (ανάμεσά τους δύο με ελληνική σημαία) και κατάσχοντας παράνομα τα πλοία σε διεθνή νερά.
Τρίτη 23 Ιουνίου 2020