Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 08:28

ΕπικαιρότηταPointer

Αποκαλύφθηκαν οι βασανιστές μπάτσοι και οι προστάτες τους

Οταν συνέβη το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό δύο νέων στα Σεπόλια από τετράδα μπάτσων της ΔΙΑΣ, το οποίο παρουσιάστηκε ως αντίσταση του ενός νέου, ο οποίος τραυματίστηκε πέφτοντας πάνω σε μοτοσικλέτα, γράψαμε ότι η στορία του «αυτοτραυματισμού» έχει μακρά ιστορία (θυμηθείτε και τον κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, που αφού τον λιντσάρισαν στα καλά καθούμενα, είπαν ότι έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα). Και τονίσαμε το γεγονός της αποθράσυνσης των μπάτσων χάρη στη στήριξη που τους προσφέρει το δίδυμο Χρυσοχοΐδη-Οικονόμου.

Πλέον, έχει αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δύο νέοι ξυλοκοπήθηκαν εν ψυχρώ από τους μπάτσους, οι οποίοι προκάλεσαν τον ένα, ο οποίος είχε το… θράσος να τους αντιμιλήσει. Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για τραύματα «διά θλώντος οργάνου», επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του θύματος ότι ο μπάτσος τον χτυπούσε χρησιμοποιώντας χειροπέδες ως σιδερογροθιά. Περιγράφει ακόμα τραύματα που προέκυψαν στην προσπάθεια του θύματος να προστατέψει το κεφάλι του από τα χτυπήματα.

Τέλος, εκτός από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, υπάρχει και βίντεο που δείχνει τους μπάτσους πρώτα να ρίχνουν κάτω και να χτυπούν τον ένα νέο και μετά να κάνουν το ίδιο και με τον δεύτερο, που ήταν πιο πέρα και έτρεξε όταν είδε να χτυπούν τον φίλο του. Μιλάμε για δημόσιο ξυλοδαρμό… αμερικανικού τύπου.
Σάββατο 20 Ιουνίου 2020