Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 13:04

ΕπικαιρότηταPointer

Αρνούνται ενημέρωση για την υγεία του Δ. Κουφοντίνα

Ο διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου, Ματθαίος Δραμητινός, μας ενημέρωσε πριν από λίγο, μέσω της γραμματέως του, ότι το νοσοκομείο δεν πρόκειται να εκδώσει κανένα ανακοινωθέν για να ενημερώσει επίσημα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει σήμερα την 14η μέρα απεργίας πείνας!
 
Οταν επισημάναμε στη γραμματέα, ότι δεν πρόκειται για έναν οποιοδήποτε ασθενή, αλλά για έναν απεργό πείνας, η υπόθεση του οποίου απασχολεί την κοινή γνώμη και είναι κεντρική είδηση στα ΜΜΕ και κατά συνέπεια υπάρχει εύλογο ενδιαφέρον για επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του, δεν μας έδωσε καμιά απάντηση, αλλά επαναλάμβανε μονότονα ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν! Είναι προφανές ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου εκτελεί κυβερνητικές εντολές.
 
Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος, νεφρολόγος που παρακολουθεί μεταξύ άλλων γιατρών του νοσοκομείου τον Δ. Κουφοντίνα και έχει άμεση γνώση για την κατάστασή του, χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας και απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, δήλωσε ότι αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μη αναστρέψιμες βλάβες.
 
 
Τετάρτη 15 Μαΐου 2019