Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 | 21:29

ΕπικαιρότηταPointer

Τον θέλουν νεκρό; Απέρριψαν το αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια!

Πριν από λίγη ώρα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνη απόφασή του, απέρριψε το αίτημα της άδειας του Κουφοντίνα για τη χορήγηση κανονικής άδειας.
 
Ο διοικητής του Νοσοκομείου του Βόλου, μιλώντας στο περιβάλλον του Δ. Κουφοντίνα, δήλωσε ότι αν ο πολιτικός κρατούμενος πέσει σε κώμα, αυτοί θα προχωρήσουν σε υποχρεωτική ανάνηψη και υποχρεωτική σίτιση, μολονότι ο Δ. Κουφοντίνας έχει καταστήσει σαφές, προφορικά και γραπτά (δείτε εδώ), ότι αρνείται την υποχρεωτική σίτιση και οποιαδήποτε ιατρική ενέργεια σε περίπτωση που χάσει τις αισθήσεις του.
 
Είναι φανερό ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης. Δεν πρόκειται πλέον μόνο για την κανονική άδεια, την οποία ο Δ. Κουφοντίνας είχε πάρει έξι φορές προτού να του την κόψουν. Δεν του ζητούν πια μόνο δήλωση μετάνοιας. Του ζητούν να το βουλώσει, να μην έχει πολιτικές απόψεις και να μην τις εκφράζει (αυτό είναι το νόημα της επίκλησης παλαιότερων τοποθετήσεών του, οι οποίες ήταν γνωστές όταν του ενέκριναν τις προηγούμενες άδειες). Ο πυρήνας αυτών των απαιτήσεων είναι καθαρά φασιστικός.
 
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κατάληψη των γραφείων της «Αυγής» από μέλη της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα. Οι αλληλέγγυοι απαίτησαν και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ η ανακοίνωση και η αφίσα που καλεί σε νέα πορεία αλληλεγγύης την ερχόμενη Τρίτη (δείτε εδώ).
Παρασκευή 10 Μαΐου 2019