Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 03:54

ΕπικαιρότηταPointer

Kρατούμενοι Κορυδαλλού: Συμβόλαιο θανάτου για Κουφοντίνα από εισαγγελείς

Κρατούμενοι/ες από τις φυλακές Κορυδαλλού εξέδωσαν ανακοίνωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που έχει ως εξής:

«Για μια ακόμα φορά ο συγκρατούμενός μας Δ. Κουφοντίνας φτάνει στο όριο ζωής και θανάτου, διεκδικώντας το αυτονόητο… το δικαίωμα στην άδεια.

Εδώ και μέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας, θέτοντας σε κίνδυνο την ήδη επιβαρυμένη υγεία του, αφού οι εισαγγελείς των φυλακών του έκοψαν τις άδειες που δικαιούται μετά απο 17 χρόνια φυλακής (τα περισσότερα σε καθεστώς απομόνωσης).

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα φασιστικό καπρίτσιο κάποιων εισαγγελίσκων. Εχουμε να κάνουμε με ένα συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Δ. Κουφοντίνα με ηθικούς αυτουργούς την “αριστερή” κυβέρνηση, την ακροδεξιά αντιπολίτευση και τους τηλεκανίβαλους των καναλιών.

Εδώ και ένα χρόνο μέσα απο τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στις φυλακές απο την Επιτροπή Αγώνα κρατουμένων, έχει επισημανθεί απο την πρώτη στιγμή, η ανάγκη κατάργησης του εισαγγελικού βέτο για τις άδειες κρατουμένων.

Οι εισαγγελείς των φυλακών σαν άλλοι δήμιοι δολοφονούν κάθε μέρα τις ελπίδες για μια ανάσα ελευθερίας των κρατουμένων, σπρώχνοντάς μας όλο και πιο βαθιά στη φυλακή.

Γνωστοποιούμε προς κάθε υπεύθυνο, εισαγγελείς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ότι οι κρατούμενοι στις φυλακές δεν είναι πρόβατα για σφαγή κι αν συμβεί οτιδήποτε στον Δ. Κουφοντίνα, οι δήμιοί του θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αναλογούν.

Κρατούμενοι/ ες από τις φυλακές Κορυδαλλού
Τετάρτη 08 Μαΐου 2019