Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 | 19:31

ΕπικαιρότηταPointer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΗΣΤΟ ΨΑΧΝΟ / EDITORIAL

Ταξική ανασυγκρότηση

Εννιά χρόνια μετά τα Μνημόνια και κάμποσες δεκαετίες μετά την αστικοποίηση του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού, ο Περισσός «θυμήθηκε» ότι οι πρασινογάλαζοι συνδικαλιστές κάνουν νοθείες, συνεργάζονται με τα αφεντικά, βάζουν διευθυντικά στελέχη στα συνδικάτα κτλ. και ξεκίνησε τον «υπέρ πάντων αγώνα», διαλύοντας συνέδρια και παίζοντας ξύλο με τους μπράβους που κουβαλούν οι άλλοι.
ΣΕΛΙΔΑ 6

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Αταφο πτώμα ο αστικοποιημένος γραφειοκρατικός συνδικαλισμός

Οποιος όμως θέλει να βλέπει τα πράγματα διαλεκτικά (και όχι φωτογραφικά), δε θα σταθεί στην κλωτσοπατινάδα της Καλαμάτας ούτε θα πάρει τις ανακοινώσεις των δύο πλευρών για να προσπαθήσει απ' αυτές να βγάλει άκρη. Τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα ήταν απλά μια κορύφωση της διαρκούς σήψης του αστικοποιημένου γραφειοκρατικού συνδικαλισμού. Μια σύγκρουση μακριά από την εργατική τάξη, η πλειοψηφία της οποίας την παρακολούθησε -αν την παρακολούθησε- ξύνοντας αδιάφορα τη μύτη της. Ηταν μια σύγκρουση για το μοίρασμα της συνδικαλιστικής ισχύος και όχι μια σύγκρουση της ταξικής με την αστική γραμμή, όπως προσπάθησε να την παρουσιάσει το ΠΑΜΕ.
ΣΕΛΙΔΑ 16

Κατήργησαν την υποχρέωση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών μαζί με την υποβολή των ΑΠΔ

Ενα ακόμα «δωράκι» στους καπιταλιστές

Οι υπογράφοντες υπουργοί, Αχτσιόγλου, Ξανθός, Πολάκης και Πετρόπουλος, ψεύδονται όταν λένε ότι το μέτρο της αναστολής της υποβολής των ΑΠΔ αποδείχτηκε στην πράξη μη αποτελεσματικό. Εκείνο που έγινε είναι ότι το ΚΕΑΟ, ενώ ιδρύθηκε για να αναγκάσει –υποτίθεται- τους καπιταλιστές να καταβάλλουν τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές, περιοριζόταν σε ευχολόγια και άφηνε τους καπιταλιστές -και μάλιστα τους μεγάλους οφειλέτες- να καταθέτουν κανονικά τις ΑΠΔ και ο ΕΦΚΑ (ή προηγουμένως το ΙΚΑ) να τις παραλαμβάνει.
ΣΕΛΙΔΕΣ 8-9

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η καρικατούρα συνταγματικής αναθεώρησης

Πώς ξεκίνησε το 2016 και πώς κατέληξε το 2019; Ξεκίνησε με μια φιέστα στο προαύλιο της Βουλής, όπου ο Τσίπρας ανήγγειλε τη… «Νέα Μεταπολίτευση», και ολοκληρώθηκε με μια γεμάτη χασμουρητά διαδικασία στη Βουλή, όπου Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπάθησαν -χωρίς να τα καταφέρουν- να παρουσιάσουν μια ακόμα «μονομαχία». Απέτυχαν, γιατί δεν είχαν κάτι καινούργιο να πουν και γιατί κανένας δεν ενδιαφερόταν να τους ακούσει. Ακόμα και οι εξ επαγγέλματος χειροκροτητές (βουλευτές τους λένε) με το ζόρι μαζεύονταν στην αίθουσα όταν μιλούσε ο αρχηγός τους.
ΣΕΛΙΔΑ 3

Στις ελληνικές καλένδες η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου, που με τόσα ταρατατζούμ είχε ανακοινωθεί στις 6 Νοέμβρη του 2018, σε ειδική φιέστα που οργανώθηκε στο Μαξίμου. Η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης ολοκληρώθηκε, χωρίς κανένας (ούτε οι συριζαίοι) να τολμήσει να ισχυριστεί ότι κάποιες ανούσιες αλλαγές (πέρασαν με την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία των 151 βουλευτών και σίγουρα δε θα συγκεντρώσουν 180 ψήφους στην επόμενη Βουλή) έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου, συναποτελώντας κάποια δήθεν μεγάλη μεταρρύθμιση που θα κάνει το κράτος ουδετερόθρησκο.
ΣΕΛΙΔΑ 3

Ιστορία έχουν οι προσωπικότητες, όχι τα ονόματα

Είτε κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κόκκαλης είτε όχι, η καπηλεία κάποιων ονομάτων με όρους διαφήμισης είναι γεγονός. Και δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά και τον Περισσό, σε εκδηλώσεις του οποίου φιγουράρισε ουκ ολίγες φορές ο Πέτρος Κόκκαλης τα τελευταία χρόνια.

Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη φέρει το όνομα και το επώνυμο του παππού του, του κομμουνιστή γιατρού Πέτρου Κόκκαλη. Οι ομοιότητες αρχίζουν και τελειώνουν σ' αυτό. Μετά, αρχίζει το χάος που χωρίζει δυο κόσμους.
ΣΕΛΙΔΑ 12

Ξαναζεσταίνουν την Πετσιτιάδα

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σου έρχεται «πληρωμένη» απάντηση από τη Σπυράκη, η οποία δήλωσε: «Ο κ. Παππάς ισχυρίζεται ότι το σκάνδαλο είναι δημιούργημα των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τότε γιατί οι κακουργηματικές διώξεις ασκήθηκαν για την περίοδο από το 2015 και μετά, δηλαδή την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Ο κ. Παππάς υποστηρίζει ότι ο κ. Μανώλης Πετσίτης είναι ένας ιδιώτης που απομακρύνθηκε το 2015 από το περιβάλλον του.Τότε γιατί ο κ. Πετσίτης μπαινόβγαινε το 2017 στη ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπος του Μαξίμου ενώ ταυτόχρονα αμειβόταν πλουσιοπάροχα από τα ELFE του κ. Λαυρεντιάδη;».
ΣΕΛΙΔΑ 12

ΝΕΟΛΑΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ

Λύκειο ειδίκευσης και όχι γενικής μόρφωσης, υποταγμένο στην προσπάθεια εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, με εξεταστικούς ταξικούς φραγμούς

Την τελική του πρόταση για το νέο Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση  έδωσε ο Γαβρόγλου στην ΟΛΜΕ και εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφισθεί το σχετικό νομοσχέδιο το αμέσως επόμενο διάστημα.

Απύθμενο το θράσος των συριζαίων, να ψηφίζουν νόμο, που επηρεάζει αποφασιστικά τη ζωή των νέων, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, όταν η επόμενη κυβέρνηση είναι πολύ πιθανόν να μην είναι δική τους και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει εκφράσει την πρόθεση να τον καταργήσει.
ΣΕΛΙΔΑ 10

Εμπόδια στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Οι πρόσφυγες και τα παιδιά τους, κατατρεγμένοι των ιμπεριαλιστικών πολέμων, οι οικονομικοί μετανάστες διωγμένοι από τις πατρίδες τους λόγω της ληστρικής εκμετάλλευσης που επιβάλλουν οι ιμπεριαλιστές-σύγχρονοι αποικιοκράτες και τα τσιράκια τους, δεν έχουν μόνον να αντιμετωπίσουν τις ρατσιστικές, ξενοφοβικές, φασιστικές επιθέσεις, αλλά και την αναλγησία και τα εμπόδια που τους βάζουν τα αστικά κράτη που τους υποδέχονται.
ΣΕΛΙΔΑ 10

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Αδεια ξανά στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Εδώ και τώρα να καταργηθεί το εισαγγελικό βέτο

Είναι ψέμα, που ο Καλογήρου το εκστόμισε απολύτως συνειδητά, ότι το καθεστώς για τις άδειες των κρατούμενων είναι διαχρονικό. Το 2009, με κυβέρνηση Καραμανλή και υπουργό Δικαιοσύνης τον Δένδια, επήλθε μια ριζική αλλαγή σ' αυτό το καθεστώς. Θεσπίστηκε το εισαγγελικό βέτο, έτσι που ο δικαστικός μηχανισμός να είναι αυτός που αποφασίζει για το αν ένας κρατούμενος θα πάρει άδεια ή όχι. 
ΣΕΛΙΔΑ 11

Με αυθαίρετη ερμηνεία διατάξεων του Ποινικού Κώδικα

Αρνούνται την αποφυλάκιση του Ηρακλή Κωστάρη

Ο Ηρακλής Κωστάρης εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 23 χρόνων πρόσκαιρης κάθειρξης. Από το 2017, που συμπλήρωσε τις νόμιμες προϋποθέσεις για ύφ’ όρον απόλυση, έχει υποβάλει τέσσερις αιτήσεις. Ολες απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά με το ίδιο σκεπτικό, που στηρίζεται σε αυθαίρετη ερμηνεία διατάξεων του Ποινικού Κώδικα. Αυθαίρετη ερμηνεία που χρησιμοποιείται για τον συγκεκριμένο κρατούμενο και όχι για άλλους κρατούμενους που αποφυλακίζονται με τις ίδιες προϋποθέσεις.
ΣΕΛΙΔΑ 9

Τρομοδίκη 9 αγωνιστών από την Τουρκία

Αθωωτική εισαγγελική πρόταση

Από την πρώτη κιόλας μέρα της τρομοδίκης κατά των εννιά τούρκων και κούρδων αγωνιστών, που άρχισε στις 4 Φλεβάρη στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (συνεδριάζει στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού), γράψαμε ότι κατέρρευσε το κατηγορητήριο και φάνηκε καθαρά πως πρόκειται για μια καραμπινάτη σκευωρία, που οργάνωσε η Αντιτρομοκρατική κατ’ εντολήν της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε να κάνει ένα «δωράκι» στον Ερντογάν.
Η πρόταση της εισαγγελέα της έδρας, την περασμένη Δευτέρα, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτή μας την εκτίμηση.
ΣΕΛΙΔΑ 13

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οργιο παρανομιών και προκλητικότητας για το γήπεδο Μελισσανίδη

20 εκατομμύρια δώρο από την Περιφέρεια Αττικής

Υπάρχει και τρίτη φάση του έργου, όμως. Οταν έρθει η ώρα της, κάποια εταιρία (δεν είναι απαραίτητο να είναι η «Δικέφαλος 1924», μπορεί να είναι και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία θα φιγουράρει ως πρόεδρος ο Μελισσανίδης, μετά τη νομοθεσία-δώρο που του έκανε πρόσφατα ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ) θα αναλάβει να βάλει τα λεφτά (τα οποία, φυσικά, δε θα έχει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ). Τα χρωστούμενα από τις κατασκευές της πρώτης φάσης και τα λεφτά για την τρίτη φάση (τη δεύτερη θα την έχει πληρώσει με 20 εκατ. το κορόιδο, ο ελληνικός λαός) θα είναι το όχημα για να πάει το γήπεδο στον… φυσικό του ιδιοκτήτη. Φρόντισε, άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ, με το άρθρο 43 του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου 4603/2019, να δώσει τη δυνατότητα για ένα τέτοιο αλισβερίσι. Το γήπεδο περνά «χαλαρά» στην ΠΑΕ, η οποία θα αναλάβει τα χρέη προς τη «Δικέφαλος 1924», άρα το γήπεδο περνά στον Μελισσανίδη.
ΣΕΛΙΔΑ 7

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ενώ η αναγραφή της χώρας αρμέγματος του γάλακτος απαγορεύεται

Οι γκεμπελίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν παραμύθια στον ελληνικό λαό

Μιλάμε για κανονικό δούλεμα από έναν πολιτικάντη επιπέδου συνοικιακού καφενείου. Ο ίδιος, ως υπουργός πλέον, στην ΚΥΑ για τον έλεγχο της αγοράς γάλακτος, επιτρέπει την παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων με γάλα εισαγόμενο από την ΕΕ και από τρίτες χώρες, ενώ με την ίδια ΚΥΑ νομιμοποιεί το λεγόμενο τριγωνικό σύστημα που έχουν στήσει γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομικές επιχειρήσεις, για να ελληνοποιούν εισαγόμενο γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα. 
ΣΕΛΙΔΑ 8

Ελληνικό Γιαούρτι

Μια σύμβαση στην υπηρεσία της κυβερνητικής προπαγάνδας

Και από τη σύμβαση αποδεικνύεται ότι και οι ίδιοι οι εμπνευστές και διεκπεραιωτές του σχεδίου (Αποστόλου και Αραχωβίτης) δεν πιστεύουν ότι ο φάκελος για το «Ελληνικό Γιαούρτι ΠΓΕ» μπορεί να έχει οποιαδήποτε τύχη. Η αρμόδια Διεύθυνση Βιολογικής Γεωργίας θα υποβάλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το φάκελο κατά την προεκλογική περίοδο (Σεπτέμβρη-Οκτώβρη) και τα «τέλια» της προπαγάνδας θα πάρουν φωτιά.
ΣΕΛΙΔΑ 8

Φέτα-μαϊμού με υπερδιήθηση

Οι κτηνοτρόφοι δεν πλήττονται μόνο από τη μαζική εισαγωγή γάλακτος όλων των τύπων, αγελαδινού, πρόβειου και γίδινου, νωπού και συμπυκνωμένου που οι βιομηχανίες γάλακτος και οι τυροκομικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν στην παραγωγή παστεριωμένου γάλακτος, φέτας ΠΟΠ και κάθε είδους γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία βαφτίζουν ελληνικά και ΠΟΠ, με τη σιωπηλή επίνευση των κυβερνήσεων όλων των χρωμάτων και την κάλυψη αυτής της σκαστής παρανομίας από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που κάνουν τα στραβά μάτια, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Πλήττονται και από την πρακτική όλων των καπιταλιστών του γαλακτοκομικού τομέα, που χρησιμοποιούν ευρέως τη μέθοδο της υπερδιήθησης, προκειμένου να παράγουν φέτα με τρία κιλά αιγοπρόβειου γάλακτος ανά κιλό φέτας ή και φέτα μαϊμού, με χρήση και αγελαδινού γάλακτος.
ΣΕΛΙΔΑ 9

ΔΙΕΘΝΗ

Γόρδιος δεσμός το Brexit

Πόρτα έφαγε η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερίζα Μέι από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκοου, σχετικά με την ψηφοφορία για τρίτη φορά επί της συμφωνίας της με την ΕΕ για το Brexit. Ο Μπέρκοου απαγόρεψε στη Μέι να καταθέσει για μία ακόμα φορά προς ψηφοφορία το σχέδιο συμφωνίας, αν δεν έχει ουσιαστικές αλλαγές και όχι μόνο φραστικές, αφού έχει απορριφθεί δύο φορές ως τώρα με μεγάλη πλειοψηφία. Ετσι, όπως υποστήριξε ο βρετανικός Γκάρντιαν, η χώρα βυθίζεται σε «συνταγματικό χάος», με τα περιθώρια της Μέι να στενεύουν ασφυκτικά. 
ΣΕΛΙΔΑ 5

Τα Κίτρινα Γιλέκα επιμένουν

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν για 18η φορά στους δρόμους του Παρισιού και συγκρούστηκαν μαζικά με τις δυνάμεις καταστολής της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, ενώ τα συνθήματα που φωνάχτηκαν και γράφτηκαν στις βιτρίνες και τους τοίχους των πολυτελών καταστημάτων των Ηλυσίων Πεδίων, εκτός από αντικυβερνητικό, είχαν και έντονο αντικαπιταλιστικό χαρακτήρα. «Λεηλασία = κοινωνική δικαιοσύνη», ήταν ένα από τα αναρίθμητα αντικαπιταλιστικά συνθήματα, γραμμένα στους τοίχους ως απάντηση στην κυβερνητική προπαγάνδα που «κατανοεί» μεν την οργή του γαλλικού λαού αλλά δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θα απαντήσει στη λαϊκή αντιβία με σιδερένια γροθιά.
ΣΕΛΙΔΑ 5

Ιμπεριαλιστικός ρεαλισμός

Θα θυμόσαστε, ασφαλώς, τη φιλολογία που είχε αναπτυχθεί μετά από μια οργίλη ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Η Μόσχα θα βάλει βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα Σκόπια», φώναζαν εν χορώ οι έλληνες εθνικισταράδες και θαυμαστές του «ξανθού γένους», με πρωτοψάλτη τον Πάνο Καμμένο. Είχαν μάλιστα έτοιμη και τη νομική εξήγηση: το άρθρο 3 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, που παραπέμπει στο άρθρο 110.
Την περασμένη Δευτέρα, μια λακωνική -και άκρως υπηρεσιακή- ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
ΣΕΛΙΔΑ 4

Ποια είναι η πηγή της τρομοκρατίας;

Μπορεί το μακελειό που προκάλεσε ο Τάραντ (ο οποίος είχε διασυνδέσεις με φασιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη και δηλώνει ότι πήρε την «ευλογία» του νορβηγού φασίστα Μπρέιβικ, που το 2011 είχε δολοφονήσει 77 άτομα) να θυμίζει αντίστοιχα μακελειά που προκάλεσαν «τρελαμένοι» ισλαμιστές σε δυτικές δημοκρατίες (πυροβολώντας ανυποψίαστους πολίτες, όπως έγινε τα Χριστούγεννα στο Στρασβούργο), σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούμε να ταυτίσουμε τις δύο συμπεριφορές ακόμα κι αν και οι δύο είναι το ίδιο αποτρόπαιες.
ΣΕΛΙΔΑ 4

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ραψωδία σε Κόκκινο - in memoriam

ρφή της εστίασης πάνω σε γεγονότα ιστορικά, με πρωταγωνιστές ανθρώπους ξεχωριστούς, που η διακριτότητά τους δεν τους αποσπά από τους συντρόφους τους, αλλά τους αναγορεύει σε παραδείγματα/υποδείγματα μιας συλλογικής δράσης. .

Σε κόκκινο… όπως το κόκκινο του αίματος, το κόκκινο της ελπίδας, το κόκκινο της επανάστασης. Οπως η «κόκκινη παρθένα της Μονμάρτρης» και η «κόκκινη Ρόζα».  Οπως «Το Κόκκινο Γαρύφαλλο» που έγραψε η Λουίζ Μισέλ, όταν εκτελέστηκε ο ποιητής Τεοφίλ Φερέ, ο κομμουνάρος σύντροφός της. Οπως τα κόκκινα γαρύφαλλα που συνήθιζε να βάζει στο γραφειάκι της η Ηλέκτρα  Αποστόλου, σ’ ένα τενεκεδάκι από κονσέρβα. Οπως το κόκκινο νήμα που συνδέει τους αιώνες και τις γενιές των ανθρώπων που αγωνίζονται για να περάσουμε από την προϊστορία στην Ιστορία, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα που πάντοτε πληρώνουν αυτοί που βγαίνουν μπροστά.

Τέσσερις γυναίκες: Λουίζ Μισέλ, Ρόζα Λούξεμπουργκ, Ηλέκτρα Αποστόλου, Ουλρίκε Μάινχοφ. Μια ιστορική διαδρομή ενός αιώνα. Από την Κομμούνα του Παρισιού μέχρι τα «μολυβένια χρόνια» της Γερμανίας τη δεκαετία του ‘70, περνώντας από την επανάσταση στο Βερολίνο το 1918-19 και την αντικατοχική αντίσταση στην Ελλάδα το 1941-44. Αγωνίστριες για την κοινωνική απελευθέρωση, σε διαφορετικές εποχές, σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της Γης. Με διαφορετικές προσωπικότητες, με διαφέρουσες ιδεολογικοπολιτικές απόψεις, σε διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα. Αλλά με το κόκκινο νήμα να συνδέει την παρουσία τους, τη δράση τους, τη στάση ζωής τους.
Αυτές οι επώνυμες επαναστάτριες μιλούν και για λογαριασμό όλων των «ανώνυμων». Των γυναικών των λεύτερων βουνών και των αποκλεισμένων πόλεων, της φυλακής, της εξορίας και του εκτελεστικού αποσπάσματος. Αυτών που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των απελευθερωτικών μαχών κι αυτών που έμειναν πίσω και στήριξαν αυτές τις μάχες.

Ενα υβρίδιο επικού θεάτρου και θεάτρου-ντοκουμέντο. Θεατρικός λόγος, ντοκουμέντα, μαρτυρίες, λογοτεχνικά κείμενα συντίθενται σε ένα παλίμψηστο που ανιχνεύει τις συνδέσεις και ενσαρκώνονται για να επαναφέρουν στην προσοχή μας την επίμονη διαχρονικότητα του επαναστατικού οράματος.
Υπό τους ήχους του σπουδαίου Μπιλ Ντίξον (και όχι μόνο).

Μια βουτιά στην Ιστορία, όχι ως μνημόσυνο, αλλά ως διερεύνηση κρίσιμων σημερινών ερωτημάτων.

Η νέα παραγωγή της ανοικείωσης κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Μάρτη και θα συνεχιστεί τα Σαββατoκύριακα 30-31 Μάρτη, 6-7, 13-14, 20-21 Απρίλη και 4-5, 11-12 Μάη.
Στο κτίριο της ΚΟΝΤΡΑΣ, Αγαθουπόλεως 65 και Αχαρνών.
Ωρα έναρξης: 20.30.

Είσοδος ελεύθερη
(Μετά την έναρξη η είσοδος δεν είναι δυνατή)
Απαιτείται κράτηση στο 6973930419

Μετά την παράσταση ακολουθεί
συζήτηση με τους συντελεστές
Trailer: http://www.anoikeiosi.gr/yliko/videos/videos-rapsodia.html
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: www.anoikeiosi.gr
 
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019