Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 10:04

ΕπικαιρότηταPointer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΗΣΤΟ ΨΑΧΝΟ / EDITORIAL

Μνημονιακή επιτροπεία

Δείτε για παράδειγμα μια άλλη προειδοποίηση της έκθεσης της τρόικας. Αν, γράφει, υπάρξει δικαίωση των προσφυγών συνταξιούχων και δημόσιων υπάλληλων από το ΣτΕ και χρειαστεί να επιστραφούν αναδρομικά, αυτές οι επιστροφές θα πρέπει να εξισορροπηθούν με ισοδύναμα μέτρα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις!
ΣΕΛΙΔΑ 6

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την εκπομπή του ΒΒC για τους Σλαβομακεδόνες

Ξεβρακώθηκαν οι εθνικιστές όλων των αποχρώσεων

Τι θα γινόταν αν ένα δημοσίευμα ξένου Μέσου αναφερόταν στην καταπίεση των Κούρδων της Τουρκίας ή παλαιότερα της Συρίας και του Ιράκ ή στην κατάσταση της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας; Θα είχαμε εκδηλώσεις συμπάθειας για το δημοσιογράφο που τολμά να λέει αλήθειες. Ομως, το δημοσίευμα του βρετανικού BBC με τίτλο «Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας – Οι Μακεδονοσλάβοι» παρουσιάστηκε ως «πρόκληση» και ξεσήκωσε κύματα εθνικής αγανάκτησης. Ο λόγος; Είπε κάποιες αλήθειες που οι ελληναράδες θέλουν να αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκε η εθνικοφροσύνη σε όλες της τις εκφάνσεις. Από την Ακροδεξιά, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ μέχρι τον Περισσό και τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΕΛΙΔΑ 7

Γέφυρες και γεφυροποιοί

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχουμε μπερδευτεί λιγάκι. Αλλη η «Γέφυρα» και άλλη η πρωτοβουλία για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων των Ραγκούση και σίας; Κοιτάζοντας λίγο τα ονόματα, διαπιστώσαμε ότι συνδετικό τους στοιχείο είναι ο Νίκος Μπίστης. Ο άνθρωπος που έχει και ο ίδιος ξεχάσει πόσα κόμματα έχει αλλάξει (ξεκινώντας ως φοιτητής από την «Κ»ΝΕ και το «Κ»ΚΕ, περνώντας μετά στο «Κ»ΚΕ εσωτερικού, για ν' ακολουθήσουν ο ΣΥΝ, η ΑΕΚΑ, το ΠΑΣΟΚ , η ΔΗΜΑΡ, ενδεχομένως και άλλοι «σταθμοί» που δεν μπορούμε να τους θυμηθούμε). Ο Μπίστης, όμως, θεωρείται εξπέρ στο «συντάσσομαι και στηρίζω», οπότε η παρουσία του σε κάθε γεφυροποιό σχήμα θεωρείται απαραίτητη.
ΣΕΛΙΔΑ 3

Φτάχνουν virtual «διεθνές πορτρέτο» του Κούλη

Τίτλος: «Μαζεύει πολιτικά μίλια στη γραμμή Ρωσία - ΗΠΑ». Υπέρτιτλος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και καιρό έχει αρχίσει να χτίζει συμμαχίες στο εξωτερικό». Αυτός ήταν ο τίτλος θέματος που δημοσιεύτηκε στη ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Μαρινάκη την περασμένη Τρίτη. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και την υπερπροβολή του Τσίπρα στις ιμπεριαλιστικές πρωτεύουσες, το επιτελείο του Κούλη σχεδίασε την κατασκευή ενός εικονικού «διεθνούς πορτρέτου» του «εν δυνάμει πρωθυπουργού». Εικονικό, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Τσίπρας έχει προτεραιότητα στις ιμπεριαλιστικές πρωτεύουσες σ' αυτή τη φάση. Θα τον βοηθήσουν όσο μπορούν, θα του προσφέρουν ό,τι περνάει από το χέρι τους
ΣΕΛΙΔΑ 3

Πονηριές Στουρνάρα, ζόρια Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα, ο Στουρνάρας συναντήθηκε με τον Τσακαλώτο. Συζήτησαν, υποτίθεται, για τα «κόκκινα δάνεια». Μόνο που ο Τσακαλώτος δεν είναι αρμόδιος για τις τράπεζες. Αρμόδιος είναι ο… Φλαμπουράρης. Και πριν απ' αυτόν ήταν ο Δραγασάκης. Μπορούμε, λοιπόν, να εικάσουμε -με βεβαιότητα σχεδόν- ότι η συνάντηση είχε κυρίως πολιτικό χαρακτήρα. Ο Στουρνάρας (ο κατά Τσίπραν υπερτιμημένος οικονομολόγος) φώναξε το φίλο του από τα παλιά (από τα χρόνια της Οξφόρδης) Τσακαλώτο για να δείξει ότι αυτός μένει πιστός στο θεσμικό του ρόλο, βοηθάει τη χώρα και δεν κάνει σαμποτάζ επειδή του την πέφτουν ο Πολάκης και ο Τσίπρας.
ΣΕΛΙΔΑ 11

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ενώ το βρόμικο κύκλωμα ελληνοποιήσεων γάλακτος και γαλακτοκομικών οργιάζει

Η κυβέρνηση κρύβει τη συγκάλυψη πίσω από την προπαγάνδα

Βρέθηκαν, φυσικά, παπαγαλάκια που έγιναν καλοί αγωγοί της προπαγάνδας των Αραχωβίτη-Μπακαλέξη. Μέχρι και ότι ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ βρίσκει την άκρη του νήματος που ξετυλίγει το κουβάρι της νοθείας, έγραψε ένα απ' αυτά! Ούτε ένα ερώτημα, έτσι για τους τύπους, δεν έβαλαν. Για παράδειγμα, δε ρώτησαν γιατί ο ΕΛΓΟ δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της κτηνοτροφικής μονάδας. Δε ρώτησαν ούτε το στοιχειώδες, που θα το ρωτούσε κι ένας πρωτοετής ΙΕΚ δημοσιογραφίας: Ωραία, στείλατε στον εισαγγελέα έναν κτηνοτρόφο που τον πιάσατε να δηλώνει ότι πούλησε «μαϊμού» γάλα. Τις γαλακτοβιομηχανίες που αγόρασαν αυτό το «μαϊμού» γάλα, γιατί δεν τις στείλατε στον εισαγγελέα; 
ΣΕΛΙΔΑ 9

Επιβολή προστίμων για να σωθεί το τρωθέν γόητρο του Αραχωβίτη

Το ΔΣ του ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 67.570 ευρώ σε δύο εταιρίες της Βορείου Ελλάδας για ελληνοποίηση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Το πρώτο που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι σκόπιμα δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δύο εταιριών στις οποίες επιβλήθηκε το πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι μέχρι το 2014 το ΔΣ του ΕΦΕΤ ανακοίνωνε τα ονόματα των εταιριών στις οποίες επιβάλλονταν πρόστιμα, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές.
ΣΕΛΙΔΑ 9

Οι καπιταλιστές χοντρέμποροι αγροτικών προϊόντων

Ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα των αγροτών

Οι χοντρέμποροι και εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα των αγροτών, αλλά η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και προσπαθεί να παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό με ψεύτικες ανακοινώσεις που αναφέρονται σε ανύπαρκτες νομοθετικές ρυθμίσεις. Εχουμε γράψει και άλλη φορά, ότι ο νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων Αραχωβίτης διαιωνίζει τις ρυθμίσεις του προκατόχου του Αποστόλου (νόμος 4492/2017 και υπουργικές αποφάσεις) για τα ευαλλοίωτα προϊόντα, με τις οποίες διαιωνίζεται το καθεστώς των μεταχρονολογημένων επιταγών μεγάλης χρονικής διάρκειας, με τις οποίες χονδρέμποροι αγροτικών προϊόντων, γαλακτοβιομήχανοι, μεγαλοκαπιταλιστές τυροκόμοι και σουπερμαρκετάδες καπιταλιστές πληρώνουν τους αγρότες.
ΣΕΛΙΔΑ 8

ΝΕΟΛΑΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο του «ενοποιημένου χώρου εκπαίδευσης και έρευνας» πάει αντάμα με την καταστολή

Με ιδιαίτερη ζέση οι νέες Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (η εκλογή τους έγινε με φόντο το εγχείρημα κυβέρνησης-υπουργείου Παιδείας των συγχωνεύσεων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με ό,τι συνεπάγεται αυτό) βάλθηκαν να υλοποιήσουν τη νέα διάρθρωση και λειτουργία του Ιδρύματος και προπαντός να προωθήσουν τις δομές εκείνες που εμφανώς υπογραμμίζουν το χαρακτήρα του επιχειρηματικού πανεπιστημίου.
ΣΕΛΙΔΑ 10

Ιδιωτικά σχολεία

Γκρίζα ζώνη

«Πρωταθλητές όχι στη νομιμότητα, αλλά στη μαύρη εργασία και στη φοροδιαφυγή» είναι πολλά ιδιωτικά σχολεία. Αυτό καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το Κλαδικό Ινστιτούτο της Ομοσπονδίας.
ΣΕΛΙΔΑ 10

ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ονειρεύονται Ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ

Αυτό το έργο παίζεται κάθε χρόνο. Η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών οργανώνει το συνέδριό της, στο οποίο τρέχουν διάφοροι πολιτικοί παράγοντες για να την αβαντάρουν στις επιδιώξεις της. Και φέτος, λοιπόν, είχαμε τους… απαραίτητους Στουρνάρα και Μητσοτάκη (στη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΕΑΕ), που διεκπεραίωσαν αυτό το ευγενές έργο.
ΣΕΛΙΔΑ 11

Μετέτρεψαν την ταξική πάλη σε υπόθεση των… δικηγόρων

Δεν είναι μόνο -ούτε κυρίως- τα λεφτά  που θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι, είναι κυρίως η μετατροπή της ταξικής πάλης σε υπόθεση των δικηγορικών γραφείων. Η καλλιέργεια της ταξικής ηττοπάθειας. Η διασπορά του κοινωνικού δηλητήριου, ότι τίποτα δε βγαίνει με τους αγώνες (μόνο μεροκάματα χάνονται) και ότι η μόνη ελπίδα είναι κάποιες δικαστικές προσφυγές, που θα τις υποστηρίξουν ικανοί και «κονεξαρισμένοι» δικηγόροι. Η αστική Δικαιοσύνη μετατρέπεται στο αντίθετό της. Αυτή που από γεννησιμιού της υπερασπίζεται το δίκαιο της κεφαλαιοκρατίας και του κράτους της, μετατρέπεται τώρα σε φύλακα άγγελο των εργαζόμενων.
ΣΕΛΙΔΑ 13

ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Μ' ένα κατάπτυστο βούλευμα απέρριψαν την άδεια του Δ. Κουφοντίνα

Εδώ και τώρα να καταργηθεί η διάταξη για το εισαγγελικό βέτο

Με ομόφωνο βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, με πρόεδρο την Αννα Ρήγα, εισηγήτρια την Αναστασία Μπούλδα και μέλος τον Γεώργιο Γκότση (εισαγγελέας ο Θωμάς Καριοφύλλης), απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα να του χορηγηθεί η έβδομη κατά σειρά άδεια, την οποία είχε εγκρίνει κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο Φυλακής (διεύθυνση και κοινωνική υπηρεσία), αλλά έθεσε βέτο ο εισαγγελέας. Πρόκειται για ένα κατάπτυστο βούλευμα, που παραβιάζει κάθε έννοια αστικής νομιμότητας και μας επαναφέρει σε μαύρες εποχές, στις εποχές του μετεμφυλιοπολεμικού μοναρχοφασισμού και της χούντας, όταν απαιτούσαν από τους κομμουνιστές και εαμίτες πολιτικούς κρατούμενους να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας. Μόνο τα βασανιστήρια λείπουν.
ΣΕΛΙΔΑ 12

Τρομο-σόου

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στα δικαστήρια του Βόλου, προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης της άδειάς του από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Εκοψαν την κυκλοφορία στους δρόμους από τους οποίους θα περνούσε η πομπή, η οποία αποτελούνταν -εκτός από την κλούβα μεταγωγής- από δύο αυτοκίνητα της Ασφάλειας μπροστά και ένα τζιπ της ΟΠΚΕ, γεμάτο πάνοπλους μπάτσους, πίσω. Τίγκα στη μπατσαρία τα δικαστήρια, έξω και στους διαδρόμους. Και ο πολιτικός κρατούμενος με χειροπέδες.
ΣΕΛΙΔΑ 12

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ανάπτυξή τους είναι μόνο για την κερδοφορία του κεφάλαιου

Τον Φλεβάρη του 2015, όταν κατέρρευσε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα, οι συριζαίοι ήταν φρέσκοι στην κυβέρνηση (μόλις είχαν αναλάβει) και κανένας δεν μπορούσε να τους επιρρίψει ευθύνες. Είχαν έτσι όλη την άνεση να κατηγορήσουν τους προκατόχους τους για αδιαφορία και εγκατάλειψη. Γιατί το γεφύρι έπεσε από την εγκατάλειψη, από την αδιαφορία για την πραγματοποίηση των απαραίτητων έργων στήριξης και συντήρησης. Τέσσερα χρόνια μετά, η κατάρρευση ενός άλλου ιστορικού γεφυριού, στον ποταμό Κερίτη στα Χανιά, έρχεται να αποδείξει ότι η εγκατάλειψη και η αδιαφορία είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό των αστικών κυβερνήσεων. Τις «χρωματίζει» όλες με τα πιο μελανά χρώματα.
ΣΕΛΙΔΑ 16

ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα

Στα άκρα οι κόντρες υπό την απειλή για αμερικάνικη εισβολή

Η κόντρα μεταξύ του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και του αρχηγού της αμερικανόδουλης αντιπολίτευσης και προέδρου του κοινοβουλίου, που έχει αυτοανακηρυχθεί «πρόεδρος» της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, επικεντρώνεται πλέον στο ζήτημα της «ανθρωπιστικής βοήθειας». Μιας «βοήθειας» που έρχεται (από πού αλλού;) από τις ΗΠΑ, οι οποίες θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα διεισδύσουν καλύτερα στη χώρα, αποτελώντας εγγύηση για την καταπολέμηση της πείνας!
ΣΕΛΙΔΑ 5

Brexit: Θα ξαναγυρίσουν την κλεψύδρα που αδειάζει;

Σε απόγνωση βρίσκονται οι βρετανοί καπιταλιστές, σύμφωνα με δηλώσεις της γενικής γραμματέα του συνδικάτου τους (CBI), Κάρολιν Φέιρμπερν, στην εφημερίδα Sunday Times. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το CBI, οι καπιταλιστές τα έχουν βάψει… μαύρα και η απαισιοδοξία έχει φουντώσει τους τρεις τελευταίους μήνες σε επίπεδα παρόμοια με αυτά της κρίσης του 2009, ταυτόχρονα με τον περιορισμό της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. 
ΣΕΛΙΔΑ 4

Αντικυβερνητικό ξέσπασμα στην Αλγερία

Δεκάδες χιλιάδες ήταν οι Αλγερινοί που κατέβηκαν στους δρόμους του Αλγερίου στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική διαδήλωση από την εποχή της «αραβικής άνοιξης». Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την προσπάθεια του Αμπντελαζίζ Μουτεφλίκα να συνεχίσει για πέμπτη φορά τη θητεία του ως πρόεδρος, συμπληρώνοντας ήδη μία εικοσαετία στην εξουσία.
ΣΕΛΙΔΑ 4

Για χάρη της… ευημερίας!

Ξέρατε ότι το «κομμουνιστικό» Βιετνάμ ευημερεί; Το είπε ο Τραμπ στη συνάντηση που είχε με το… φίλο του Κιμ Γιονγκ Ουν (από την εξίσου «κομμουνιστική» Βόρεια Κορέα) στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ Ανόι, στη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση για την «αποπυρηνικοποίηση» της κορεατικής χερσονήσου και την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών.
ΣΕΛΙΔΑ 4

Ινδία-Πακιστάν

Ανοιξαν τον ασκό του Αιόλου

Η επίθεση αυτοκτονίας από ισλαμιστές μαχητές της οργάνωσης Jaish-e-Mohammed (JeM) στο Κασμίρ, που οδήγησε στο θάνατο 49 ινδών μπάτσων στις 14 Φλεβάρη, δε θα έμενε αναπάντητη. Η ινδική αεροπορία βομβάρδισε την περασμένη Τρίτη ένα στρατόπεδο ανταρτών στο Πακιστάν, στη μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση εντός των συνόρων του Πακιστάν (50 χιλιόμετρα από τα σύνορα) που έχει γίνει από τότε που τελείωσε ο τελευταίος από τους τρεις πολέμους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, δηλαδή από το 1971! 
ΣΕΛΙΔΑ 4

Σαουδική Αραβία – Ισραήλ

Ερωτας που κρατάει χρόνια

Τους στενούς δεσμούς μεταξύ των δυναστικών καθεστώτων του Κόλπου και του Ισραήλ έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός Κανάλι 13. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, η Σαουδική Αραβία είχε υποστηρίξει δραστήρια το Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εισβολής του στο νότιο Λίβανο και την επίθεση που είχε εξαπολύσει ενάντια στη Χεζμπολά το καλοκαίρι του 2006. 
ΣΕΛΙΔΑ 5

Ο ξεχασμένος πόλεμος της Λιβύης

Μπορεί ο πόλεμος στη Λιβύη να μην καταλαμβάνει τον παραμικρό χώρο στα πρωτοσέλιδα των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων, όμως το μπρα-ντε-φερ μεταξύ των διαφόρων πόλων εξουσίας στη χώρα συνεχίζεται, οχτώ χρόνια μετά την πτώση του καθεστώτος Καντάφι, που ακολούθησε την εισβολή των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.
ΣΕΛΙΔΑ 5

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προβολές και συζητήσεις

~Παρασκευή 8/3/2019~

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

(The attack, 2012, Λίβανος, Γαλλία, Κατάρ, Βέλγιο, 102’)
Σκηνοθεσία: Ζιάντ Ντουεϊρί
Σενάριο: Ζοέλ Τουμά, Ζιάντ Ντουεϊρί
Ηθοποιοί: Αλί Σουλεϊμάν, Ευγκενία Ντόντινα, Ρεϊμόντ Αμσαλέμ
Μουσική: Ερίκ Νεβό
Φωτογραφία: Τομάσο Φιορίλι
Μοντάζ: Ντομινίκ Μαρκόμπ
Παραγωγή: Ζαν Μπρεχά


Ο άραβας (παλαιστίνιος) χειρουργός Αμίν Τζαφάρι ζει χρόνια στο Τελ Αβίβ και είναι εντελώς προσαρμοσμένος στην ισραηλινή πραγματικότητα. Η ζωή του μοιάζει οργανωμένη και πετυχημένη, μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία του ανακοινώνει ότι υπεύθυνη για την τελευταία βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας ήταν η γυναίκα του. Πενθώντας το χαμό της και στην προσπάθειά του να κατανοήσει τις αιτίες αυτής της απόφασης, ο γιατρός θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια που τόσο καιρό (επέλεγε να) αγνοεί.
Αλλη μια ταινία η οποία φέρνει στο προσκήνιο το καθημερινό και χρόνιο βασανιστήριο του παλαιστινιακού λαού, ο οποίος -παρά τα λιγοστά του μέσα- δε σταματά ποτέ να μάχεται και να εμπνέει τόσο νεότερους παλαιστίνιους αγωνιστές, αλλά και κάθε αγωνιστή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Τα πάθη του παλαιστινιακού λαού είναι πλέον γνωστά και αναρίθμητα. Ο σκηνοθέτης καταφέρνει να μας μεταφέρει κάποια στοιχεία από την παλαιστινιακή πραγματικότητα με αποτέλεσμα όχι απλά να μας ενημερώνει γι’ αυτά, αλλά κυρίως να τα  φέρνει μπροστά στα μάτια μας.
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου (στα ελληνικά κυκλοφόρησε με τον όχι απλώς άστοχο αλλά προβοκατόρικο τίτλο «Τρομοκρατικό χτύπημα» από τις εκδόσεις Καστανιώτη) μυθιστορήματος του Γιασμίνα Χάντρα. Η «Επίθεση» βραβεύτηκε σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως της Κωνσταντινούπολης και του Σιάτλ το 2013, παρόλο που απαγορεύτηκε στον Λίβανο, την πατρίδα του σκηνοθέτη.
Εναρξη 8:30 - Είσοδος ελεύθερη
 
Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019