Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 | 12:48
«Το θάνατο του παιδιού μου μπορώ και θα τον αντέξω, τις δηλώσεις του κ. Φίλη δε θα μπορέσω. Απορώ πώς κάποιος αποκάλεσε τη Βόρειο Ηπειρο, νότια Αλβανία». Η δήλωση ανήκει στον πατέρα του Κ. Κατσίφα, ο οποίος -έτσι- μας δίνει το δικαίωμα να μην τον αντιμετωπίζουμε ως έναν χαροκαμένο πατέρα, αλλά ως έναν ανιστόρητο εθνικιστή (είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορούμε να δώσουμε), που επαναλαμβάνει το ιστορικό ψεύδος περί «Βορείου Ηπείρου», με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων.
Πλήρες άρθρο...
Βαρύ φόρο αίματος εξακολουθεί να πληρώνει ο συριακός λαός, με τη χώρα του να έχει μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο πεδίο μάχης με πολλές αντιτιθέμενες πλευρές. Δε φτάνει που στα περισσότερα από οκτώ χρόνια πολέμου έχουν σκοτωθεί 465 χιλιάδες άνθρωποι, έχουν τραυματιστεί πάνω από ένα εκατομμύριο και έχου
Πλήρες άρθρο...
Ο πρωθυπουργός και το κόμμα του, που εδώ και περίπου μια τετραετία συγκυβερνούν με το ακροδεξιό κόμμα του Καμμένου, δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάνε με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, εφόσον κρίνουν ότι αυτό τους βολεύει. Ουδέποτε είχαν αρχές για να προβληματιστούν για την παραβίασή τους.
Πλήρες άρθρο...
ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ /  ΕDITORIAL Ρουτίνα ή ανατροπή; Τις σαμπάνιες στο Μαξίμου δεν τις άνοιξαν το απομεσήμερο της Πέμπτης, όταν ο Χουλιαράκης τους τηλεφώνησε τα νέα από το EuroWorkingGroup, στο οποίο οι επιτελείς των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης υπήρξαν «ευρέως θετικοί» στο να μην εφαρμοστεί το πετσόκομμα των συντάξεων από 1.
Πλήρες άρθρο...
Το χορό των προεκλογικών υποσχέσεων για χιλιάδες διορισμούς τον άνοιξε ο Τζανακόπουλος, την επομένη της κοινής εμφάνισης Τσίπρα-Ιερώνυμου και της ανακοίνωσης του προσυμφώνου που υπέγραψαν. Αφού οι παπάδες και οι πολίτες υπάλληλοι της Εκκλησίας θα βγουν από τη λίστα με τους δημόσιους υπάλληλους, θα μπορέσουμε να κάνουμε δέκα χιλιάδες διορισμούς, ήταν η… τετράγωνη λογική του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Πλήρες άρθρο...
Νέο επεισόδιο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το μεσημέρι της Τρίτης 13 του Νοέμβρη. Τρεις μπάτσοι της φρουράς του υπουργού Σταύρου Αραχωβίτη έφραξαν την είσοδο στον συντάκτη της «Κόντρας» Γεράσιμο Λιόντο, απαιτώντας να τους πει πού ακριβώς θα πάει στο υπουργείο, ποιες υπηρεσίες θα επ
Πλήρες άρθρο...
Εφριξαν οι γνωστοί υπερασπιστές της νομιμότητας με το «πέσιμο» αντιφασιστών σε μπάτσους της ΔΕΛΤΑ και της ΔΙΑΣ στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Μας είπαν ότι ήταν «προηγούμενα» από «υπόθεση του 2012», στην οποία οι μπάτσοι ήταν μάρτυρες κατηγορίας, δεν μας είπαν όμως τι ακριβώς ήταν αυτή η υπόθεση και γιατί τόσο μένος ενάντια στους συγκεκριμένους μπάτσους.
Πλήρες άρθρο...
Αυτό που πρότεινε για τη φέτα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Βαγγέλης Αποστόλου, όταν γινόταν οι διαπραγματεύσεις για την εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά, δηλαδή να επιτρέπεται σε μια καναδική επιχείρηση να ονομάζει το προϊόν της φέτα, φτάνει να το παρασκευάζει από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα, γίνεται πράξη στη συμφωνία ΕΕ-Βιετνάμ.
Πλήρες άρθρο...
Με ένα άνανδρο στοχευμένο χτύπημα, απ’ αυτά που ξέρουν να κάνουν καλά οι σιωνιστές, υπό την πυκνή κάλυψη πυρών ισραηλινών αρμάτων μάχης και μαχητικών αεροσκαφών, κομάντο του ισραηλινού στρατού εισέβαλαν την περασμένη Κυριακή στη Χαν Γιούνις, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας και δολοφόνησαν ηγετικό στέλεχος των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ, ένοπλου σκέλους της Χαμάς, μαζί με έξι μαχητές του.
Πλήρες άρθρο...

ΕπικαιρότηταPointer

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Πάντα αδικαίωτα τα αιτήματα

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ   ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018   ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 4μμ   Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της χούντας και την παράδοση της εξουσίας από τη στρατιωτικοφασιστική δικτατορία στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Πλήρες άρθρο...