Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 | 04:16
Οι υπουργοί (Σταϊκούρας, Σκυλακάκης) τα μασούσαν: να δούμε τι θα βγάλουν τα στοιχεία, να μιλήσουμε με τους θεσμούς κτλ. Μέχρι που βγήκε ο αρχηγός να το ξεκαθαρίσει. Στον πιο ταιριαστό χώρο: στο πρωινάδικο του Αυτιά. Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε διανομή του υπερπλεονάσματος στο τέλος του χρόνου «στοχευμένα και με έμφαση στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».
Πλήρες άρθρο...
Υπό το βάρος της «προειδοποίησης» (τελεσιγράφου, με… ευγενικές διατυπώσεις) της ηγεσίας του βολιβιανού στρατού, που τον καλούσε να αποσυρθεί από την εξουσία «για το καλό της Βολιβίας μας», ο Εβο Μοράλες παραιτήθηκε και στη συνέχεια κατέφυγε στο Μεξικό, που του παρέσχε πολιτικό άσυλο, προκειμένου να αποφύγει πιθανή δίωξή του από την προσωρινή κυβέρνηση της χώρας.
Πλήρες άρθρο...
ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ / EDITORIAL Γκεμπελισμός Από την περασμένη Κυριακή, όποια συχνότητα του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης κι αν ανοίξεις, θ' ακούσεις τα παπαγαλάκια που κρατούν τα μικρόφωνα ν' αναπτύσσουν μια πανομοιότυπη προπαγάνδα. Οι φοιτητικοί αγώνες και η μειοψηφική ένοπλη προπαγάνδα μπαίνουν στο
Πλήρες άρθρο...
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΚΥΡΙΑΚΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΗΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, 3μμ   Συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της χούντας και την παράδοση της εξουσίας από τη στρατιωτικοφασιστική δικτατορία στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Πλήρες άρθρο...
Την ώρα που ο Σι Τζινπίνγκ έμπαινε στο προεδρικό αεροπλάνο που θα τον έφερνε στην Αθήνα, στο Χονγκ Κονγκ οι αποχαλινωμένοι μπάτσοι δεν περιορίζονταν στη συνήθη άγρια καταστολή, αλλά έβγαζαν και τα κουμπούρια. Ενας διαδηλωτής πυροβολήθηκε από απόσταση λίγων μέτρων, επειδή ο μπάτσος ανησύχησε μη τυχόν και του πάρει έναν άλλο διαδηλωτή που τον είχε αρπάξει με κεφαλοκλείδωμα.
Πλήρες άρθρο...
Θα έπρεπε να είναι βλάκας με περικεφαλαία ο περιβόητος Φρουζής αν πήγαινε στην Προανακριτική Παπαγγελόπουλου και έλεγε άλλα απ' αυτά που φέρεται ότι είπε κατά την πρώτη μέρα της εξέτασής του. Επειδή βλάκας δεν είναι και επειδή το παιχνίδι της προπαγάνδας το ξέρει πολύ καλά (χρόνια στο χώρο των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, έμαθε καλά πώς να δουλεύει με την αφανή διαφήμιση και το «λόμπινγκ»), είπε αυτά που ήθελαν ν' ακούσουν αυτοί που τον κάλεσαν και που αποτελούν την πλειοψηφία της επιτροπής.
Πλήρες άρθρο...
Δεν πρέπει να δυσκολεύτηκαν και πολύ οι διοικούντες την Cosco στον Πειραιά, προκειμένου να βρουν μια-δυο ντουζίνες γλείφτες, να τους ανακατέψουν με άλλους τόσους Κινέζους και να τους στήσουν δεξιά κι αριστερά από το κόκκινο χαλί για να υποδεχτούν τον Κούλη και τον Σι κουνώντας ελληνικά και κινέζικα σημαιάκια και γελώντας σαν ηλίθιοι.
Πλήρες άρθρο...
Διακόσιες ρουκέτες δεν είναι και λίγες για να μην τρομάξουν τους Σιωνιστές. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν και δύο τραυματίες μεταξύ των εποίκων που τις δέχτηκαν. Η ζυγαριά του αίματος γέρνει δυστυχώς για μια ακόμα φορά στην πλευρά των Παλαιστίνιων που μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (Τετάρτη βράδυ) μετρούν 24 θύματα από τα ισραηλινά αντίποινα.
Πλήρες άρθρο...
Από την περασμένη Κυριακή, όποια συχνότητα του ραδιοφώνου ή της τηλεόρασης κι αν ανοίξεις, θ' ακούσεις τα παπαγαλάκια που κρατούν τα μικρόφωνα ν' αναπτύσσουν μια πανομοιότυπη προπαγάνδα. Οι φοιτητικοί αγώνες και η μειοψηφική ένοπλη προπαγάνδα μπαίνουν στο μίξερ, ανακατεύονται με σπίτια στα οποία βρέθ
Πλήρες άρθρο...
Ο Μιχαλολιάκος, εκτός από Αρχηγός (φίρερ) της ΧΑ, έχει και το… Θείο Χάρισμα! Σύμφωνα με τον ίδιο, ιδεολογία χωρίς δράση είναι διανοητικό κατασκεύασμα. Σωστά διαβάζετε. Αυτά γράφει ο φίρερ της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στη 2η έκδοση του βιβλίου του με τίτλο «Μία μεγάλη Ελλάδα σε μία Ελεύθερη Ευρώπη», που εκδόθηκε προς το τέλος του 1999.
Πλήρες άρθρο...