Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 | 00:53
  Την επέτειο της 4ης Αυγούστου διάλεξε ο φίρερ της Χρυσής Αυγής Ν. Mιχαλολιάκος, για να επαναβεβαιώσει την πίστη του στην αποκρουστική-εγκληματική ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού. Το έκανε γράφοντας ύμνο προς το «Κόμμα 4ης Αυγούστου» και τον ιδρυτή του Κ. Πλεύρη.
Πλήρες άρθρο...
Τον έλεγαν ανασχηματισμό, τον είπαν αναδόμηση, μετά περιπλανήθηκαν σε διάφορα εντυπωσιακά ονόματα, ε να μην βάλουν και οι άνθρωποι του Κούλη μια πινελιά στην ονοματολογία; Τον είπαν «λειτουργική αναβάθμιση» της κυβέρνησης.   Δε θα κάνουμε συζήτηση επί του όρου, όπως θα ήθελαν ο Γεραπετρίτης και οι άλλοι «άριστοι» του Μαξίμου.
Πλήρες άρθρο...
  Αν δεν περνούσαμε μια περίοδο «ηρεμίας μετά την ένταση» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, θα είχαν ήδη σκάσει μύτη τα δημοσιεύματα με τους «τούρκους πράκτορες που βάζουν φωτιά στα δάση μας». Είναι το αγαπημένο αφήγημα των αστικών κυβερνήσεων, όταν δεν μπορεί να σταθεί η θεωρία των «οικοπεδοφάγων».
Πλήρες άρθρο...
Γράφαμε σε χτεσινό σημείωμά μας για τους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών, που θα προσλαμβάνονται εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, με προφανή στόχο να δημιουργηθεί ένα σώμα δεξιάς-ακροδεξιάς σύνθεσης, που θα λειτουργεί σαν πειθήνιο μαντρόσκυλο της πολιτικής ηγεσίας. Οπως μας ενημέρωσαν οι σύντροφοι που είναι
Πλήρες άρθρο...
«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει», λέει η λαϊκή παροιμία. Και ο ΣΚΑΙ φρόντισε να την επιβεβαιώσει. Χρόνια στην πρωτοπορία της τρομοϋστερίας και της προώθησης της πιο απροκάλυπτης κατασταλτικής πολιτικής, πάντα στα χνάρια του δωσιλογισμού και του μοναρχοφασισμού, έσπευσε να υποδεχτεί με ιαχές χαράς το νέο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη: «Ρύθμιση α λα Κουφοντίνα: Τέλος στη μεταγωγή τρομοκρατών σε Αγροτικές Φυλακές από Χρυσοχοΐδη» (βλ.
Πλήρες άρθρο...
Πρωτοσέλιδο των «Παραπολιτικών» το Σάββατο: «Οι κακές παρέες στα Κουφονήσια…, Ο Τσίπρας και ο πρώην αναπληρωτής CEO της “αμαρτωλής“ Αττικής». Τίποτα το καινούργιο. Οι γνωστές φωτογραφίες του ζεύγους Τσίπρα με τον Μπαλαούρα και την παρέα του στο Κουφονήσι. Μόνοι τους τις δημοσίευσαν τις… εκδρομικές φωτογραφίες.
Πλήρες άρθρο...
Eχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι στην αντιπεριβαλλοντική πολιτική οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί τους λειτουργούν ως σκυταλοδρόμοι. Συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη κυβέρνηση και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).
Πλήρες άρθρο...
Δύο χιλιάδες είκοσι δεν έχει τέλος η ύπνωση;   Πάντως είναι εκπληκτικό να αφήνεσαι στην τύχη και σε αυτόματο πιλότο, και όλοι να εξαίρουν "τους χειρισμούς σου στο ζήτημα της πανδημίας"! Δεν πλήττουμε ποτέ στη μακάρια μπανανία κι αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο "φως" που η Ελλάδα μεταλαμπάδευσε στον κόσμο, μετά τη δημοκρατία.
Πλήρες άρθρο...
Τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στους χώρους Εργασίας της Υπηρεσίας Ασύλου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου Οταν εργαζόμενοι φτάνουν στο σημείο να λιποθυμούν στους χώρους εργασίας τους, τότε κάτι πολύ σάπιο υπάρχει εκεί.
Πλήρες άρθρο...
Είχαμε δεσμευθεί ότι θα συνεχίσουμε να ασχολoύμαστε με το σκάνδαλο Χατζηδάκη, ο οποίος, όπως και ο μέντοράς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, θεωρεί πως τα δάση στη χώρα μας είναι υπερβολικά πολλά και γι’ αυτό πρέπει να αποχαρακτηριστεί μεγάλο μέρος τους. Οπως αποκαλύψαμε, ο Χατζηδάκης διατάζει τις δασικέ
Πλήρες άρθρο...