Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 | 11:00
Ο 28χρονος φασίστας Μπράντον Τάραντ που την προηγούμενη Παρασκευή δολοφόνησε εν ψυχρώ 51 άτομα σε δύο τζαμιά της πόλης Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας έχει πλέον συλληφθεί. Η αστική δημοκρατία κινητοποιήθηκε και τον χαρακτήρισε τρομοκράτη. Τον συνέλαβε και θα τον περάσει από δίκη, οπότε δε θα πρέπει να ανησυχούμε! Αυτό υποστηρίζουν τα παπαγαλάκια της για να μας πείσουν ότι η αστική δημοκρατία κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον πολίτη από «τα δυο άκρα» (δεξιό και αριστερό).
Πλήρες άρθρο...
Στις 7 Μάρτη του 2019, ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ υπέγραψε σύμβαση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που θα φτιάξει φάκελο για να γίνει δήθεν το ελληνικό γιαούρτι προϊόν ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης). Τη σύμβαση μπορείτε να τη διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας.   Ας θυμηθούμε το ιστορικό αυτής της υπόθεσης.
Πλήρες άρθρο...
Eίδηση πρώτη: Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε τη χορήγηση 20 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μην μπερδευτείτε: τα λεφτά είναι για την αποπεράτωση του γηπέδου, την οποία έχουν βαφτίσει «β' φάση», όχι για την υπογειοποίηση.
Πλήρες άρθρο...
Ηταν η παρθενική τηλεοπτική συνέντευξη του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου. Στο απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ, με τη δημοσιογράφο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων να ρίχνει συνεχώς ματιές στο σημείωμα με τις ερωτήσεις που της είχε δώσει το επιτελείο του υπουργού.
Πλήρες άρθρο...
Στον αντεργατικό νόμο 3846/ 11.5.2010, που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν από την ψήφιση του πρώτου μνημονιακού νόμου, με την οποία εισήχθησαν διατάξεις (παράγραφος 1 του άρθρου 17) σύμφωνα με τις οποίες οι ΑΠΔ (Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις) που υποβάλλονται για περιόδους για τις οποίες δεν έχουν κα
Πλήρες άρθρο...
ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ / EDITORIAL Ταξική ανασυγκρότηση Εννιά χρόνια μετά τα Μνημόνια και κάμποσες δεκαετίες μετά την αστικοποίηση του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού, ο Περισσός «θυμήθηκε» ότι οι πρασινογάλαζοι συνδικαλιστές κάνουν νοθείες, συνεργάζονται με τα αφεντικά, βάζουν διευθυντικά στελέχη στα συνδικάτα κτλ.
Πλήρες άρθρο...
Πώς ξεκίνησε το 2016 και πώς κατέληξε το 2019; Ξεκίνησε με μια φιέστα στο προαύλιο της Βουλής, όπου ο Τσίπρας ανήγγειλε τη… «Νέα Μεταπολίτευση», και ολοκληρώθηκε με μια γεμάτη χασμουρητά διαδικασία στη Βουλή, όπου Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπάθησαν -χωρίς να τα καταφέρουν- να παρουσιάσουν μια ακόμα «μονομαχία».
Πλήρες άρθρο...
Την τελική του πρόταση για το νέο Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έδωσε ο Γαβρόγλου στην ΟΛΜΕ και εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφισθεί το σχετικό νομοσχέδιο το αμέσως επόμενο διάστημα.   Απύθμενο το θράσος των συριζαίων, να ψηφίζουν νόμο, που επηρεάζει αποφασιστικά τη ζωή των νέων, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, όταν η επόμενη κυβέρνηση είναι πολύ πιθανόν να μην είναι δική τους και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει εκφράσει την πρόθεση να τον καταργήσει.
Πλήρες άρθρο...
Με εντολή Αραχωβίτη, ο ΕΦΕΤ ξεκίνησε μια δημαγωγική καμπάνια, διαφημίζοντας ότι δήθεν κάνει ουσιαστικούς ελέγχους, αντικείμενο των οποίων είναι και η σήμανση του γάλακτος. Γιατί, όπως λένε, η εθνική νομοθεσία καθιστά υποχρεωτική την αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος.
Πλήρες άρθρο...
Κάποιοι έθεσαν ζήτημα… πολιτισμού: «μα είναι εικόνα αυτή, να δέρνονται συνδικαλιστές με συνδικαλιστές;». Αλλοι έθεσαν ζήτημα την προστασία του κράτους: «πού είναι η εισαγγελία και η αστυνομία να μας προστατεύσει;». Και άλλοι έβαλαν στην παραταξιακή κλωτσοπατινάδα σφραγίδα… ταξικής πάλης: «εμείς, οι γνήσιοι εκπρόσωποι των εργατών, αγωνιζόμαστε ενάντια στους εκπροσώπους της εργοδοσίας και στη νοθεία τους».
Πλήρες άρθρο...